A legjobbat keressük!

A legjobbat keressük!

Tekintsd meg karrier lehetőségeinket!

Jelentkezz Te is! Tudj meg többet!
A legjobbat keressük!

Egyedülálló üzleti modell

Egyedülálló pénzügyi modell

A Money & More önálló jogi személyiségű független pénzügyi tanácsadó részvénytársaság, amely az osztrák tulajdonú Vienna Insurance Group csoport tagjaként, személyre szabott pénzügyi megoldásokat kínál ügyfelei számára. Egyedi üzleti modellünkkel folyamatosan a legjobb pénzügyi ajánlatokat tudjuk közvetíteni ügyfeleink számára.

A legjobbat ajánljuk

Tudjon meg többet rólunk!

Ügyfeleink mellett minden élethelyzetben

Arra törekszünk, hogy ügyfeleink bármikor, bármilyen élethelyzetben számíthassanak ránk. Aki ma még hitelt keres, holnap a legjobb befektetési lehetőséget kutatja. Aki ma biztosítást köt, holnap gyermekei lakásáról szeretne gondoskodni. A legtöbb banki és biztosítói partnerrel szerződésben állva valóban sokszínű és válogatott termékpalettáról vagyunk képesek ügyfeleink pénzügyi igényeire megoldást ajánlani.

Bizalom hosszú évekre

Bővebben szolgáltatásainkról! Ügyfeleink mellett minden élethelyzetben

Dolgozz velünk!

A Money & More nem egy pénzügyi közvetítő cég a sok közül. A „More” azt jelenti: több, valódi, profi és érthető útmutatás a pénzügyek világában. Tanácsadói csapatunkhoz tartozni többet jelent egyszerű pénzkeresetnél. Hiszünk a pénzügyi tervezés és tanácsadás jövőjében, és mindent biztosítani tudunk ahhoz, hogy felkészült tanácsadóink a legjobb pénzügyi megoldásokkal szolgálhassák ki ügyfeleiket.

A legjobbat keressük!

Tudd meg, miért érdemes nálunk dolgozni! Dolgozz velünk!

Cégcsoportunk tagjai

Vienna Insurance Group Union Biztosító